Uusia viherkasveja + parisuhteen puntarointia

Kun odottaa jotain tiettyä hetkeä, päivää, tapahtumaa tai ostosta tavattoman kauan ja lataa siihen suureelliset odotukset voikin käydä niin, että siinä hetkessä, kun se toteutuu niin se ei enää tunnukaan niin tavattoman hienolta. Meille kävi juurikin niin parahimman puolisoni kanssa lauantaina. Meillä oli nimittäin pitkästä, pitkästä aikaa vapaapäivä jolloin saimme olla ihan kahdestaan. Ihan kahdestaan ja vielä omassa kodissa.  Molemmat oltiin odotettu tätä päivää kauan ja hartaasti ja sitten bum ja paumas me alettiinkin riitelemään. Aivan turhasta. Aivan täysin turhasta. Mentiin kyllä kaupungille lounaalle kuten oltiin sovittu, mutta pöydässä valitsi vallan tavattoman kireä tunnelma. Hiljainen tunnelma. Outo tunnelma. Jos toinen yritti avata keskustelun niin toisen kanta siihen oli niin eriävä, että taas oltiin hissukseen ja syötiin. Kännykät sentään pidettiin pois käsistämme. Eipä muuta kuin takaisin kotiin jossa molemmat puuhailivat omiaan. Vasta iltapäivän kääntyessä iltaan tunnelma alkoi muuttua. Lähdettiin yhdessä ostamaan viherkasveja. Totta tosiaan viherkasveja; me jotka aina onnistumme tappamaan jok´ikisen viherkasvin. Siinä me vanha aviopari pähkäilimme yhdessä, että mikä kasvi meillä mahdollisesti voisi säilyä elossa. Päätettiin yrittää yhdessä. Päätettiin siinä kasvien lomassa ettei anneta periksi; ei kasvien suhteen eikä etenkään tämän parisuhteen.

IMG_8570

IMG_8586

IMG_8547-2

IMG_8574

IMG_8579

 

IMG_8553

Siinä ne nyt on; meidän elossa olevat viherkasvit. Loppujen lopuksi päivästä jäi hyvät muistot. Etenkin kun illalla vielä suunnittelimme 15-vuotis hääpäiväjuhliamme. Niistä tulee upeat pirskeet sen voin luvata! Onnekasta keskiviikkoa teille kaikille. Ja muistakaa pitää tiukasti kiinni rakkaistanne!

Pin It