Tahrat piiloon ja popcornikakku pöytään

Meidän ystävänpäivän vieton piti jatkua tänään pienillä ystävyyspirskeillä, mutta sekä meillä että vierailla on nuhaa, kuumetta ja kröhää joten pirskeet siirrettiin suosiolla tulevaan nuhattomaan aikakauteen. (Sitä aikakautta odotan jo todella, todella paljon!) Nyt ei siis auta muu kuin ahmaista kakku omaan mahaan, kun sellaisen eilen jo onnekkaasti puuhailin valmiiksi.

IMG_9119

Etsiskelin viikonloppuna uusia kakkureseptejä ja jotenkin omassa omituisuudessaan tämä houkutti. Juustokakku popcornipohjalla ja popcornipäällisellä. Suklaapopcornilla tietenkin.

IMG_9124

Kakku on visuaalisesti hauskan näköinen ja eilen jo meillä pojat olivat aivan innoissaan. Makukin on hmmm varsin kohtuullinen. Resepti tähän löytyy suoraan Valion nettisivuilta

Palaan nyt samalla vielä toiseen ystävänpäivään liittyvään asiaan tai miksei tämä nyt kävisi minä tahansa päivänä. Värkkäilin muutamalle pikkuruiselle ihanuudelle sydän-bodyn. Tai siis eipä siinä paljoa muuta tarvinnut tehdä kuin leikata sydän fleece-kankaasta ja hurauttaa ompelukoneella paitaan kiinni. Sydän paikallaan sydän paikalleen. Ensimmäiset tällaiset paidat tein vuosia sitten, kun lähetimme joululahjoja lastensairaalaan Romaniaan. Ajattelin, että paidan saada tuntisi edes pienen lämpimän ajatuksen sydämen kautta. Samaa ajattelin nytkin, kun paitoja väsäilin.

IMG_8804

IMG_8813

Samaan tyyliin olen myös peittänyt vaatteissa olleita ikitahroja. Etenkin vauvojen bodyt likaantuu niin nopsaan, mutta tällä tavalla paita on saanut jatkoajan.

IMG_9133

Popcornikakun makeaa viikkoa teille kaikille.

 

Pin It