Pikkuruisen tytön minibudjetin prinsessasänky

Meillä on kaikilla lapsilla ollut perus pinnasänky. Kukaan heistä tosin ei juuri koskaan, ikinä, milloinkaan ole nukkunut siinä. Ja kun tuli Helmin aika saada pinnasänky niin tuntui turhalta lähteä uutta ostamaan, kun vanhakin oli vielä tallessa ja suuri epäilys mielessä siitä, että tuskin Helmikään sitä pinnasänkyä aivan kamalasti tulisi kuluttamaan. Joten vanhaa sänkyä muokattiin ja näin saatiin Helmille ihkaisen oikea prinsessasänky.

IMG_9074_1

 

Teimme molempiin päihin ns toppapäädyt. Napit tulivat ainoastaan ulkopuolelle ettei omistaja joudu suuressa innostuksessaan tai hermostuksissaan niitä heti irti repimään. Tarvittiin siis mittaan ja malliin leikattu vaneri x 4kpl, vanulevyä, kangasta, nitoja, liimaa, napit sekä rautalankaa. Sitten puuhailtiin hetki urakalla ja annettiin liiman kuivua seuraavaan päivään.

IMG_9013

IMG_9003_1

IMG_9015

IMG_9060_1

No eipä Helmikään juurikaan ole tässä sängyssä nukkunut. Sänky on lähinnä toiminut maja- ja leikkipaikkana. Nalleille ja nukeille saatiin omat nukkumapaikat IKEAn ruukuista jotka ruuvattiin seinään. Yövalona sängyn alla hehkuvat pallovalot jotka Helmi sai kastelahjaksi.  Tänään, kun kuvasin nämä muutaman kuvan tähän juttuun istui sängyssä varsin nuupahtanut omistaja; hampaita on tulossa lisää ja olo sen takia kohtuullisen kurja.

 

IMG_9066

IMG_9059_1

Mukavaa lauantai-iltaa teille kaikille ja kuullaan taas huomenna.

 

 

 

 

 

 

Pin It