Laskiaisrieha sisätiloissa (jep, jep jokos se kevät tulee?)

IMG_8841

Jos ikkunasta näkyvä näkymä näyttää juurikin tältä en voi edes villeimmissä kuvitelmissani alkaa patistamaan lapsia kura-jään joukkoon laskiaista viettämään. Laskiaisrieha on pakko siirtää sisälle. Tyytyväisenä myhäillen siitä, että eilen aamulla ennen kymmentä, jolloin vielä oli täysi talvi, olimme jo matkalla pulkkailemaan.

IMG_8779

Aamulla, kun tärkeimmät ohjelmat on televisiosta saatu katsottua innostunut kolmikko pyörittelee pullat. Laskiaisen vieton vaihe 1 on siis hyvää vauhtia onnistuneesti suoritettu.

IMG_8785

IMG_8821

IMG_8832

IMG_8802

IMG_8486

Hernekeiton herneet käytimme tällä kerralla hernepussien tekemiseen. Kuinka moni muistaa lapsuuden liikuntatunneista tai jumppakerhoista kyseiset pussit? Muutamia vuosia sitten tein pojille nipun hernepusseja. Noh ne oli jossain vaiheessa pakko laittaa ”tauolle”, koska hernepussisota oli käynnissä yötäpäivää. Saas nähdä miten Helmin hernepussien kanssa käy.

IMG_8497IMG_8517IMG_8513IMG_8499

Eikä rieha ole mikään rieha jos se ei sisällä aimoannosta riehuntaa, hassuttelua ja hulluttelua. Sekä tietenkin riitelyä ja nahistelua, veljesten kesken. Hernepussit pääsivät heti todelliseen käyttöön. Huoh. Jokos se kevät tulisi?

IMG_8846

IMG_8854

IMG_8859

Näin meillä täällä tänään. Toivottavasti siellä teillä muillakin on mukava päivä meneillään.

Pin It