Hiihtolomalla neljän seinän sisällä neljästään, huh-huh mikä idea!!

Hiihtolomaviikko on niitä viikkoja talvessa joita varmasti odotetaan eniten. Pitäisi kerätä voimia kevääseen, tehdä jotain erityisen mukavaa, matkustaa jonnekin lämpimään tai ainakin pohjoiseen laskettelemaan. Entä jos teet jo syksyllä päätöksen, että tämä hiihtoloma ollaan kotona, mutta jo ensimmäisenä lomapäivänä kadut sitä karvaasti. Noh meillä kävi näin. Ollaan kaksi päivää tylsistytty, riidelty, kiljuttu, mökötetty, pojat ovat pelanneet ihan liikaa tai katsoneet youtubesta videoita(muuten kuka oikeasti jaksaa katsoa videoita missä joku toinen pelaa ja höpisee unettavasti??!!). Ollaan pyöritty neljästään (allekirjoittanut ja lapset) uupumukseen asti kotosalla. Tilannetta ei ainakaan auta se, että 9-vuotiaan ja 1-vuotiaat taidot ja halut ovat ääripäitä ja 5-vuotias uhmailee siinä välissä. Nyt oikeasti alan ymmärtämään miksi osa perheistä toivoo lapsia ihan peräkkäin. Ja miksi erittäin monet matkustavat jonnekin juurikin hiihtolomalla. Kun olin viidennen kerran tänään kuullut kuinka mahdottoman tylsä ja epäreilu äiti olen ja kun 1-vuotias heräsi kesken päiväunien kiukuttelemaan päätin, että ei perskule nyt taloon tulee jöö justiinsa nyt. Oli vaan pakko pistää päätös sille kurjalle fiilikselle. On yksi asia joka kiinnostaa kaikkia kolmea (ja jopa vieraana ollutta naapurinlasta) eli leipominen. Me leivottiin pullaa! Ja koristeltiin vaahtokarkkeja. Juteltiin sovussa ja suunniteltiin tulevia päiviä. Oli mukava tunnelma. Toivon, että kaikkien kiljumisten ja riitojen sijaan lasten mieliin painui tuo hetki. Huomenna edetään uusien suunnitelmien mukaan. Mutta niistä sitten huomenna lisää. Parasta mahdollista viikkoa teille jokaiselle.

IMG_9694IMG_9682IMG_9654IMG_9671IMG_9692IMG_9670-2

 

IMG_9637

IMG_9629

 

 

Pin It