Yllätyssynttärit!

Järjestelin ensimmäiset yllätysjuhlat, kun olin yhdeksän tai kymmenen. Parhaalle ystävälleni Kaisalle, koska hänen kesäisiin synttäreihin ei ollut kaikki vieraat päässeet osallistumaan ja tunsin surua hänen puolestaan. Asiasta keskusteltiin vielä pitkin syksyä ja silloin päätin yllättää. Pirskeillä. Muistan sen kuinka olimme kavereiden kanssa meidän keittiössä piilossa, kun ystäväni porhalsi paikalle. Yllätys!! Harmillista kyllä en muista mitä niissä juhlissa tarjottiin. Ehkä Raffeleita tai HotRodeja sillä ne olivat parhaan ystäväni herkkuja Pätkisten ohella.

Halu ilahduttaa ja yllättää on kulkenut matkassani kaikki nämä vuodet. Lauantaina järjestin jälleen yhdet yllätyspirskeet. Tosin näiden juhlien järjestäminen toisessa kaupungissa kahden lapsen kanssa ei ollut ihan helpoin juttu. Yhdistävä tekijä näiden ja ensimmäisten järjestämieni juhlien välille oli juurikin nuo Raffelit. Aarre vaati, että niitä on oltava tarjolla. Muutenkin tarjoilut olivat varsin maltillisia: vuohenjuusto-lakkahillo-täytteisiä croisantteja, suklaasydämiä sekä kolmen suklaan juustokakkua. Kakusta tuli vielä makeampi kuin kuvittelin niin sitä tasoittamaan laitoin kakun päälle punaisia viinimarjoja tuomaan sopivaa kirpsakkuutta. Tunnelma puolestaan oli sopivan riehakkaan vauhdikas.

IMG_8378

IMG_8303

IMG_8380IMG_8363IMG_8357IMG_8350

IMG_8340-2IMG_8326IMG_8364IMG_8345

IMG_8312

IMG_8365

Onnea rakas ystäväni, Riikka! Olkoon tämä vuosi täynnä onnea, rakkautta ja ystävyyttä.

Millaisia yllätysjuhlia te muut olette järjestäneet? Entä onko joku teistä löytänyt super hyvän kolmen suklaan juustokakun reseptin? Siitäkin olisin kiinnostunut. Tulevia juhlia ajatellen.

Juhlakasta viikkoa teille kaikille!

Pin It