Star Wars – outojen pikku-ukkojen ihmeellinen maailma

En tiedä Star Warsista mitään tai en tiennyt vielä reilu vuosi sitten. Yhtään elokuvaa en ole vieläkään nähnyt, mutta Star Warsin pyörteissä silti ollaan. Episodeissa. Minkäs teet jos talossa asuu kolme innokasta fania niin ei kai siinä auta kuin astua valon puolelle ja aloittaa oma star wars taistelunsa. Jos itse en ole suoranaisesti innostunut niistä taisteluista niin pojat puolestaan karttavat kaikkea askartelua, mutta ha-haa jos aihe on sopiva niin jo värikynät sauhuavat. Tehtiin yhteisvoimin kutistemuovista Darth Vader-hahmoja.

IMG_7331

IMG_7326

IMG_7338

Kutistemuovi on materiaalina sellainen, että se soveltuu jotenkin hyvin myös poikien maailmaan. Helppoa, näyttää kuitenkin kivalta ja ennen kaikkea tulee nopeasti valmiiksi. Kutistemuovia on saatavilla ainakin askertelukaupoista ja siihen voi piirtää/värittää haluamiaan kuvia + sitä voi leikata. Uunissa 170 asteessa 3 minuuttia ja valmista tulee! No nyt saadaan Darth Vaderit koristamaan jos jonnekin.

IMG_7350

Star Wars-paita on ollut etenkin Aarren toivelistalla. ”No jaa, kun noi printtipaidat ei ihan ole niitä äidin suosikkeja” vastaus ei enää tunnu menevän läpi. Mutta kai kaikkeen tottuu. Printtipaitoihinkin. Vai tottuuko? Pitkän harkinnan jälkeen KappAhlin Star Wars paita sai muuttaa meille. Ja onhan se hieno. Eikö? Ainakin siinä on se C3PO vai mikä se nyt olikaan?

IMG_7369

IMG_7407

Vuosia sitten esikoinen aloitti jalkapallon. Hän opetteli säännöt ja tekniikat lukemalla kirjoja. Tässä Star Wars asiassa olen tehnyt samoin. Kirjoista oppii vaikka mitä. Iltasatuja lukiessa jos jonkilaiset hahmot ovat tulleet tutuksi. Tosi asia kuitenkin lienee se, ettei esikoisesta tullut jalkapalloilijaa eikä itsestäni taida tulla Star Wars asiantuntijaa. Yritän kuitenkin. Ja jatkoa seuraa myös täällä blogissa sillä Star Wars taistelupöytä on työn alla… Ainakin säilytyslaatikot siihen ovat jo valmiina. Taisteluvalmiudessa. Huomiseen lumitaisteluun kaikille voimia!

IMG_7434

Pin It