Star Wars – episodi 2 taistelu kiihtyy

Jokunen päivä sitten kirjoittelinkin jo tuosta meidän perhettä vaivaavasta star wars intoilusta (ilokseni ja kauhukseni olen saanut huomata, että sama huuma näyttää vallanneen monet ystäväperheetkin; hyvä ettei ainakaan yksin tässä taistelussa olla!) Elokuvat ovat itselläni edelleen katsomatta; odottaa sitä aikaa, vapaata, tyhjää, tylsää ja puuduttavaa aikaa jolloin ei ole mitään muuta tekemistä (ihan juuri sitä aikaa ei taida kyllä tulla!) Mutta mukana heilutaan ilman elokuviakin. Tadaa tadaa tadaa saanen ylpeänä esitellä meidän perheen itsensä nikkaroima Star Wars taistelupöytä.

IMG_8202

IMG_8204

IMG_8209

Tarvikelista koostuu Ikean Lack-pöydästä, muutamasta puupalasesta, kanaverkosta ja kuudesta pussista kipsiä. Olipa tosi hurjan hauskaa leikkiä kuvanveistäjää, kun rakkaan puolisoni kanssa muotoilimme kipsistä mahdollisimman vaihtelevaa pintaa. Päälle vielä kerros maalia ja ei muuta kuin kenraali Palpatine paikoilleen (hmm olikohan hän tässä talvisessa taistelussa laisinkaan vai ei?!) Voitte varmasti uskoa kuinka innostuksissaan 5-vuotias otti tämän leikkeihin. Itse liikuttelen stormtroopereita sujuvasti mitään niistä ymmärtämättä. Yodan tunnistan ja anon aina, että saan olla leikissä juurikin hän; kukapa ei haluaisi olla vihreä, ryppyinen jättikorvainen valosapeli heiluttava kaiken valtias?

IMG_8238

IMG_8228

Miten se nyt olikaan, että torstai on toivoa täynnä. Olkoon se siis meille kaikille sitä! Kuullaan taas heti huomenna.

Pin It