Rum-rum-rumpua perhe tää rummuttaa

Ei kai lapsiperheessä voi koskaan olla liikaa melua; ei kai? Eihän? Vai miten se nyt olikaan… Noh viisaana ajattelijana päätin lisätä meidän perheen muutenkin niin suuren suurta äänten ja melun määrää tekemällä lapsille pari rumpua.

IMG_8474

Rumpuihin tarvittiin pahveja, narua, liimaa, tarroja ja tietenkin itse rumpupohja. Rumpupohja löytyi sattumalta; joululahjaksi saadun portviinin kotelo oli juurikin vallan mainio. Kierrätystä. Kerrankin. Meilläkin.

IMG_8479

IMG_8438

Tarkkuutta vaativaan puolitukseen sain apua meidän perheen millintarkalta mittamieheltä.

IMG_8524-2

Tam-tam-tattaraa-dam ja paukuti paa… Rummut soi nyt niin iloisen riehakkaasti. Jos omat korvat vielä tämän kaiken rakkaudesta omiin lapsiin (ja omiin mahtaviin melu-ideoihin) kestääkin niin säälin naapureita! Pahoitteluni täältä seinän toiselta puolelta; pian onneksi alkaa iltatoimet ja rummut ja muut soittimet siirretään lepoon. Eikä ainakaan ennen aamu viittä oteta niitä uudelleen esiin…

IMG_8528-2

IMG_8535-2

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! Ja kiitos, kun luette ja seuraatte blogiani. Onko erityisiä toiveita mitä juttuja tekisin seuraavien viikkojen aikana?

Pin It