Pakkaspäivän pakastin puuhat + appivanhemmilta lainattu idea

Nyt vihdoinkin tuntuu oikealta talvelta. Sen kunniaksi otin itseäni niskasta kiinni ja päätin sulattaa meidän pakastimen. Pieni homma, mutta jotenkin niin ärsyttävä, että venytän aina sen tekemistä kunnes on jo lähes liian keväisen lämmintä . Mutta nyt se on tehty.

IMG_7059

Mutta kuten jo otsikossa mainitsinkin niin tämä juttu sisältää myös ihanilta appivanhemmiltani lainaamani idean. Eli heillä on tapana kirjata pakastimessa olevat tuotteet vihkoon ja poistaa ja lisätä sen mukaan mitä pakastimesta otetaan tai sinne laitetaan. Meillä ainakin tahtoo jäädä pakastimen alimmaiseksi jos jonkinlaista leivonnaista, ruokaa ja leipää. Tällä vihko-systeemillä pysyy kyllä paljon paremmin kärryillä siinä mitä pakastimessa oikein on ja kuinka vanhoja ne ovat. Tänään siis kirjasin kaiken ylös vihkoon. Tästä se lähtee; uusi paremmin organisoitu uusi vuosi.

IMG_7119

IMG_7103

 

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille. Niin ja olisi mukavaa kuulla teidän muidenkin kodinhoitoa helpottavia ideoita.

IMG_7139

Pin It