I love my work

KisuKorsi_2015-140_v2

Siinä se on kaikessa yksinkertaisuudessaan sanottuna jo otsikossa – rakastan työtäni. Rakastan, rakastan, rakastan! Kuten kaikissa suurissa rakkauksissa yleensäkin niin on meilläkin omat ryppymme ollut ja toisina päivinä päätän haudata kamerat syvälle suohon kunnes taas rakkaus nousee pintaan. Entistä vahvempana. Vahvana rakkauden hetkenä sain olla kuvaamassa upeita, uniikkeja Kisu Korsi pukuja. Todellisen taiteilijan tekemiä aarteita. Ihanista meikeistä ja hiuksista puolestaan vastasi Kelly Kurtén; kauneuden rautainen ammattilainen.

KisuKorsi_2015-35

KisuKorsi_2015-622

Kuvauspaikkana meillä oli kerrassaan upea Kankaisten kartano. Tosin kartano aiheutti myös omat haasteensa; siellä ei saanut syödä/juoda/suihkutella hiuslakkaa jne johtuen ihan ymmärrettävistä syistä, koska pyörimme siellä vanhojen arvokkaiden esineiden, taulujen ja tilojen keskellä.

KisuKorsi_2015-1234

Kuvauksien kannalta erittäin tärkeässä asemassa olivat myös upeat, käsittämättömän kauniit mallit Olivia ja Heta. Kun on näin vahva ammattilaisten tiimi ympärillä niin voi itsekin vain nauttia. Kaikesta kauniista. Kuten upeista koruista jotka ovat turkulaisen Aurarian käsialaa. Korut suunniteltiin varta vasten Kisu Korsin Tsarina-mallistoa ajatellen. Upeaa yhteistyötä. Ikionnellisena siitä, että sain tuoda tiimiin mukaan oman ammattitaitoni!

KisuKorsi_2015-1276_v3

 

 

 

Pin It