Voihan sunnuntai tai jotain sinne päin. Mutta Kiehu on hyvää

Joopa joo. Meidän perheen piti olla tänään super tehokkaita. Innokkaita. Jouluvalmistelujen tekijöitä. Noh päivä on kyllä kulunut ja tohinaa on ollut, mutta valmiiksi ei mikään ole todellakaan tullut. No mutta joulupuuroa saatiin tehtyä. Saatiin myös koekäytettyä meidän uudet puurolusikat jotka vihdoin tänä vuonna hankittiin. Jatkossa lusikoita käytetään aina ainakin aattoaamun puurossa. Tänä vuonna meidän puurokattaus tulee muutenkin jokseenkin näyttämään tältä.

IMG_6154

IMG_6113

IMG_6170

Toinen uutuus keittiössämme oli kiehu. Valion uusi maitojuoma joka soveltuu mainiosti mm puuroihin siksi ettei se pala pohjaan niin helposti. Ja toden totta se toimi. Vuosikaudet olen onnistunut polttamaan puuron pohjaan ja haudutuskattilan puuro näyttää punaisen epämääräiseltä. Mutta kiehun kanssa puurosta tuli juuri sellaista kuin piti.

IMG_6145

Puuroa vatsat pullollaan suunnistimme lasten kauneimpiin joululauluihin ja joulukorttivalokuvausta toteuttamaan. Ei ehkä tullut ihan sellainen kuva kuin olin suunnitellut. Mutta kuva kuitenkin. Tänä vuonna pärjätään sillä. Palataan huomenna uusin voimin joulukortteihin. Voimia teille kaikille muillekin työkiireiden, joulustressin tai lapsien riehunnan keskelle.

Pin It