Säkenöiviä uuden vuoden suunnitelmia

Päivät hurahtavat sellaisella vauhdilla etenkin, kun kaikki lapset ovat vielä lomalla. Hetken kun sain nipistettyä aikaa itselleni niin tein vähän valmisteluja uuden vuoden iltaa ajatellen. Tadaa kukapa ei haluaisi juomaa kuninkaallisen säkenöivästä kuoharipullosta? Näin joskus Pinterestissä vähän tähän tyyliin toteutetun koristelun ja ajattelin, että tänä vuonna kaipaamme juurikin tätä kimallusta ja säihkettä.

IMG_6703

IMG_6695

Itse valitsin juomaksi kohtuullisen hintaisen kuoharin (siltä varalta jos homma olisi mennyt ihan plörinäksi). Lisäksi tarvitaan sprayliimaa ja kultaista hilettä. Suit sait sukkelaan ja valmista tuli.

IMG_6731

IMG_6733

IMG_6740

IMG_6716

Yksin ei tarvinnut tätäkään puuhailla vaan aina aktiivinen Herra Kaneli tarjosi uteliaan seuransa. Nyt taas lautapelejä pelaamaan. Kuullaan pian!

Pin It