Oikotie onneen piparkakkutalon muodossa

Koska meille tulee piparkakkutalo? Kuinka suuri ja mahtava? Millainen? Koska? Tänään? Hetimullehaluanenjaksaodottaa!!!  Kiljuu meillä pojat. Huoh ja joo joo. Tehdään, kunhan ehditään (pari muutakin hommaa tosin olisi tekemättä!!)

Olen jo muutaman vuoden mennyt piparkakkutalon kanssa oikotietä onneen. Ja meillä se näytti tänäkin vuonna menevän mallikkaasti läpi. Tadaa tässä se nyt olisi: isoon mieluiten kannelliseen lasipurkkiin pussi sokeria pohjalle lumeksi, muutama piparia koristeltuna tai koristelematta kuten meillä ja kaiken kruunuksi yhdet pikkuruiset jouluvalot.

IMG_5992

IMG_5103

Lopputuloksesta tuli varsin kohtuullinen, koska leivontatiimimme koostui kahdesta pienestä häslästä ja yhdestä isommasta sählästä. Eipä siinä todellakaan olisi saatu koottua piparitaloa etenkään kuuman, sulatetun sokerin kanssa.

IMG_5122

IMG_5987

Huomenna kerron täällä blogissa kuinka meidän perheessä testataan koehenkilöillä voiko meille oikeasti tulla iso joulukuusi (vai ei?!) Kuullaan siis jälleen huomenna.

Pin It