Mattimyöhäisten perhe täällä hei!

Tiedät tai tunnet varmasti perheen jonka kaikki joulukortit, syntymäpäiväonnittelut, opettajan kevätlahjat ja muut muistamiset tulevat aina hilkulla (tai myöhässä). Me olemme juurikin sellainen perhe! Ikävä kyllä. Eikä siitä tavasta ole suinkaan helppo päästä eroon. Ihmeitä kuitenkin tapahtuu; meidän joulukortit osa 1 on valmiina.

IMG_5498

Olen lapsesta asti pitänyt varjonukeista ja nyt vihdoinkin olen saanut myös lapset innostumaan niistä. Siksi valitsimme ne myös koristamaan näitä kortteja.  Kirjoitan varjonukkeilusta tarkemmin vielä ennen joulua.

IMG_5544

IMG_5583-2

Pojat piirsivät puita, taloja ja kirkon ja itse sain raapustaa eläimet. Tässä puuhassa suurena apuna oli ihan super mahtava Cricut-leikkuri jonka avulla leikkasimme varjonuket. Huvittavaa kyllä niin tämän joulun askarteluja yhdistää grillitikut; niitä on tainnut olla vähän jokaisessa tekemässäni jutussa.

IMG_5586

Kuvausapulaisina toimivat tuttuun tapaan yksi taapero ja yksi kissa. Ei ehkä ihan parhaimmat apulaiset, mutta innokkaimmat kylläkin. Huomenna blogissa tarjoillaan tulevan itsenäisyyspäivän kunniaksi pientä purtavaa kuvien muodossa. Tavataan siis jälleen huomenna.

 

 

Pin It