Karkkipäivä keskiviikkona

Oikein säpsähdin, että hetkinen nyt ollaankin jo puolessa välissä tätä viikkoa. Voi apua!! Meillä on nimittäin viikonloppuna prinsessakimallusta, kun vietämme ihkaensimmäisiä Helmin synttärijuhlia. Tänään on hyvä päivä maistaa ennakkoon – tadaa – juhlatikkareita.

IMG_5444

Tikkarit tein netistä löytämälläni reseptillä eli 4dl sokeria, 2dl glukoosisiirappia ja 0,5dl vettä. Koristeena käytin syötäviä kukkia. Lapset epäilivät vähän kukkia niin tein tikkareita myös nonparelleilla. Niiden kauneus ei vain ylittänyt kuvauskynnystä!

IMG_5451

IMG_5476

IMG_5494

Tätä hurjan ihanaa kukka-tuotetta saa ostaa Smallstoresta (www.smallstore.fi) Sieltä tosin löytyy monia muitakin herkullisia tuotteita. Kannattaa ehdottomasti kurkistaa etenkin jos joululahjat ovat vielä epäselvyyden syövereissä.

IMG_5436

Nyt täytyy vain piilottaa tämä tikkariteline innokkailta herkuttelijoilta. Makeaa keskiviikkoa myös teille kaikille muille.

 

Pin It