Joulutesti koehenkilöillä

Lupauksista huolimatta tämä joulutesti ei päätynyt tänne blogiin eilen; universumi oli sitä mieltä, että eilen keskityttiin muihin asioihin kuten 1-vuotiaan 40 asteen kuumeen laskemiseen (johtui rokotuksista; tänään ollaan jo taas täysissä voimissa) Mutta nyt tervetuloa perheemme joulutestiin.

IMG_6043

Joulutestin aihe: voiko tähän kotiin tuoda joulukuusta vai kaataako kissa tai taapero sen ennen kuin sitä saadaan kunnolla edes pystyyn. Lisäksi testissä testataan pystyykö lapset olemaan avaamatta lahjapaketteja jotka roikkuvat seinällä. Bonuksena tontun jättämä avain jolla joulupukki pääsee sisään. Avain on Aarren vartioinnissa. Bonuksen bonuksena on se, että ainakin yksi kohta kodissamme on jo valmiina jouluun. Tarvittaessa voin siis kääntyä seinän suuntaan ja unohtaa kaiken muun kaaoksen.

IMG_6055

IMG_6075

IMG_6069

IMG_6053

Koehenkilö yksi poistuu hiippaillen paikalta. Tavarat pystyssä ja paikoillaan.

IMG_6081

Koehenkilö kaksi on saapunut paikalle. Vähän täytyy tietenkin kokeilla, mutta kaikki edelleen paikoillaan.

Näin muutaman tunnin testin jälkeen kaikki on edelleen paikoillaan ja kunnossa eli ei muuta kuin joulukuusta ostamaan. Onnellisen vauhdikasta perjantai-iltaa teille kaikille.

 

 

 

 

Pin It