Itsenäisyyspäivän iltaa

Nyt on juhlia hulisteltu meillä koko viikonloppu. Huh huh. Vaikka juhlat aina ihan parhaita onkin. Meillä juhlistellaan milloin mitäkin kirpun ristiäistä. Mutta juhlat ovat elämän ilo; ilman niitä elämä olisi kyllä tavattoman tylsää.

IMG_5854-2

Meillä tosiaankin itsenäisyyspäivän lisäksi juhlistettiin Neiti Helmin 1-v synttäreitä. Tarjolla oli makeaa ja suolaista syötävää. Kakuksi tein marjaisan kakun, koska joukossa oli monia lapsivieraita niin tässä kakussa oli varsin kohtuullisesti sokeria. Kerman värjäsin vaaleanpunaiseksi mansikoilla.

IMG_5827

Juhlien teemaväreinä olivat kulta ja vaaleanpunainen.  Joulukoristeet olimme suurimmaksi osaksi pitäneet vielä kaappien uumenissa juurikin näistä teemaväreistä johtuen.

IMG_5760IMG_5901IMG_5754IMG_5757-2

Koska juhlien järjestäminen kolmen lapsen kanssa on hmmm haasteellinen urakka niin osittain valitsin tarjottavaksi sellaisia tarjoiluja joita pystyi valmistelemaan jo hyvissä ajoin ennakkoon. Marenki säilyy hyvänä pitkään ja siksi se oli yksi juhlien tarjoiluista. Koska joulu nyt kuitenkin on lähellä niin täytin marengit luumutäytteellä.

IMG_5908

IMG_5913

IMG_5929

Pikkuruiset munkkipallerot päätyivät prinssessa-pirskeisiin myös tarjolle. Vähän siis jokaiselle jotakin.

Hohdakasta itsenäisyyspäivän iltaa teille kaikille. Itse olen suurella ylpeydellä ihaillen katsonut Linnan juhlia joissa on näkynyt monen hyvän ystäväni kädenjälki mm kauniiden pukujen, meikkien ja hiusten muodossa. Upeaa suomalaista työtä! Sekä erityisen ihaillen katsoin hyvää ystävääni joka ensimmäistä kertaa oli mukana kyseisissä juhlissa.

 

 

Pin It