Kadonneen joulumielen etsintää

Joulumieli on täysin kadoksissa. Ympärillä vellovat ongelmat olivat ne sitten kuinka laajoja, suuria tai jossain mittapuussa pieniäkin ovat jotenkin saaneet omat ajatuksenikin hämilleen. Joulu tuntuu kaukaiselta. Mutta lapset. Eihän niiden murheina saa olla pakolaiset, taloustilanteet tai muut sellaiset. Lapsilla on oikeus jouluun. Siksi päätinkin aloittaa jouluisen blogin. Jos sen kautta löytäisin joulumielen itselleni ja ehkäpä onnistuisin tuomaan sitä myös jollekin muulle. Samalla tämä on ensimmäinen juttuni Jennin-blogissa. Höyrypäinen kiljuvaisuuten taipuvainen äiti ja vaimo oli liian kaukana Soulmamasta. Jatkossa jatketaan siis Jenninä.

IMG_5387

IMG_5297

IMG_5296IMG_5361

Kahden innokkaaan apulaisen avustuksella täytettiin joulukalenteripussukat pipareilla, kuivatuilla hedelmillä, karkeilla ja muutamalla pienellä lahjuksella. 24 toiveiden ja odotusten pussukkaa. Ensimmäinen ripaus joulua on saatu taiottua kotiimme. Hyvä tästä tulee.

 

Pin It