Thank you for the music

Viimeisten viikkojen aikana olen saanut olla mukana iloitsemassa todella monessa keväisessä juhlassa. Tänään vuorossa oli Aarren päiväkodin Disco-kevätjuhlat. Ilta tulvillaan valoisia lapsosia ja onnellisia ja ylpeitä aikuisia. Pukuloisto oli kerrassaan upeaa.

IMG_1827

Aarren asuna oli aikaisemmin ompelemani ns. Elvis-puku ja peruukkikin hetken harkinnan jälkeen kelpasi vallan mainiosti. Rokotuksesta noussut kuume saatiin onneksi illaksi aisoihin ja Aarre pääsi mukaan juhlintaan.

IMG_1831

IMG_1933

IMG_1936IMG_1948IMG_1931IMG_1992

IMG_1970

Onnille ompelin eilen pikaisesti vihreän haalarin (Pojille oli ihan mahdoton löytää valmiita disco-vaatteita!) Oma mekkoni löytyi onnekkaasti H&M:sta. Ajattelin juhlia siinä muutamat muutkin pirskeet tänä kesänä.

IMG_1957

IMG_1996

IMG_1998

Kultaiset kengät ovat lähes 10-vuotta vanhat, mutta todelliset suosikkini. Kultaisissa kengissä ei voi olla kurja fiilis. Rannerenkaat sain Aarrelta äitienpäivänä. Ikionnellisen kiitollisena suljen sydämeeni nämä ihanat hetket. Hyvää perjantaita teille kaikille.

Pin It