Keväisiä istutuksia

En todellakaan ole viherpeukalo. Olen onnekkaasti onnistunut tappamaan viherkasvin jos toisenkin. Ulkokukista puhumattakaan. Koulun myötä Onni on entistä enemmän kiinnostunut luonnosta ja olen päättänyt itsekin hiljalleen muuttua viherihmeeksi (painotan sanaa hiljalleen). Muutama viikko sitten löysimme Onnin kanssa kaupasta tällaiset pikkuruiset ruukut & siemenet. Mukana tuli myös ”multapaakku” joka veden kanssa laajeni sopivaksi kasaksi multaa.

IMG_0989

IMG_1003IMG_0995IMG_1288IMG_1293

Ihme tapahtui, sillä jokaiseen purnukkaan kasvoi kuin kasvoikin jotakin. Tosin auringonkukka on edelleenkin vain pari vihreää lehteä. Mutta neliapila on komeaakin komeampi. Ja mikä tärkeintä pojat saivat kerrankin nähdä onnistuneen kasvun.

IMG_1285

Onnellista äitienpäivä-viikonloppua kaikille. Sekä erityisesti kasvatusonnea niin kasvien kuin lastenkin suhteen. (Itse ainakin kovin toivon onnistuneeni poikien kanssa paremmin kuin yhdenkään kasvin…)

IMG_0697

Pin It