Varaslähtö vappuun

Meidän perheelle on hyvin tyypillistä se, että olemme asioissa ja tapahtumissa joko vahvasti etuajassa tai sitten pahasti julkijunassa. Vappu saatiin tänä vuonna juhlittua melkoisen mukavasti jo eilen maanantaina, sillä täytyihin uusille perheenjäsenille (kahdelle foliopallolle) järjestää kunnon pirskeet.

IMG_1392

IMG_1397-2

IMG_1408-2

Voi sitä iloa ja riemua mikä meidän kodissa eilen raikasi. Pojat itsekin pukeutuivat uusien kavereiden tyyliin – siniseen ja keltaiseen.

IMG_1399

Aarre ja Herra Kaneli toimivat keittiöapulaisena tai ainakin katselijoina… Vapun kunniaksi tarjolla oli siman lisäksi tietenkin munkkeja. Yllätyksenä tarjolla oli itsetehtyjä lihapiirakoita.

IMG_9880

Lihapiirakat kuuluvat vahvasti omiin lapsuusmuistoihini. Niiden tekeminen itse on yllättävän nopeaa ja helppoa. Taikinan pystyy pienillä muutoksilla hyödyntämään sekä lihapiirakoihin että munkkipalleroihin samoin kuin öljyn. Jos Vappu-eväät on vielä epäselvät niin kannattaa vahvasti harkita näiden tekemistä.

IMG_9913

IMG_1486

IMG_1469-2

IMG_1461-2IMG_1405-2IMG_1441-2IMG_1476-2IMG_1491IMG_1438-2

IMG_1430-2

Pienistä asioista kehkeytyi mukava ilta. Tosin taisin itsekin innostua juhlista niin, että aamulla tavarat olivat sikinsokin. Onnin uimakassista puuttuivat uimalasit (jotka olin viikko sitten luvannut ostaa) ja päiväkotiin lähdettiin ilman naamiaiasua. Ei auttanut kuin palata kotiin, hengittää syvään ja penkoa Hämähäkkimies-asu esiin. Iloista ja vauhdikasta vappua teille kaikille!

 

Pin It