Tuiki, tuiki tähtönen – onnellisia unia tähtipusseissa

IMG_9662

Muistatko vielä sen ihanan tunteen lapsuudesta, kun pääsit ensimmäisiä kertoja kaverille yökylään. Tai miltä tuntui kesäisenä yönä nukkua leikkimökissä; ainakin se 15 minuuttia, kunnes kuului rapinaa ja oli pakko hiippailla kotiin. Tai miltä ensimmäinen makuupussisi tuntui. Ihania muistoja. Onnellista lapsuutta. Meillä pojat ovat siinä vaiheessa omaa elämäänsä. Ompelin pojille makuupussit jotka on helppo ottaa mukaan yökylään. Olemme testailleet niitä suurella innolla kotona.

IMG_9620IMG_9617IMG_9621IMG_9597IMG_9649IMG_9599

IMG_9734

Itse käytin makuupusseissa kahta erilaista lakanakangasta ja pehmikkeenä vanulevyä. Mieluisan ulkonäön lisäksi makuupussit ovat sopivan ohuita ja ilmavia. Ne on myös helppo pestä pesukoneessa. Mitään kaavaa itselläni ei ollut tähän käytössä vaan kehittelin suunnitelman ensimmäisen makuupussin kohdalla. Alkuperäisessä suunnitelmassani mukana oli vetoketju, mutta jätin sen kuitenkin lopulta pois. Ja hyvin on makuupussit toimineet ilman sitä.

IMG_9765

IMG_9775

IMG_9752

IMG_9745

makuupussi

IMG_9639

Olisi ollut varmasti viisasta ommella myös itselle tuollainen pussukka, sillä mitä telttailu olisikaan ilman teltan vieressä nukkuvaa äitiä? Jos haluat vilkaista telttaa tarkemmin niin löydät sen aikaisemmasta kirjoituksestani Nyt telttaillaan. Leppoisaa sunnuntaita teille kaikille.

 

 

 

Pin It