Rusettipaidan vastaisku

Olen aivan liian monta kertaa seisonut vaatekaupoissa vaaterekkien keskellä epätoivoisena. Suorastaan tuskaisena. Olen ollut etsimässä pojille kivoja, kauniita ja kestäviä lastenvaatteita. Rekit pursuilevat vaatteita sitä en voi kieltää. Mutta entä jos ei halua pukea pojilleen Autot, Lentsikat tai Angry Birds printtipaitaa niin vaihtoehtoja jää yllättävän vähän. Paidat ilman printtejä kestävät paremmin jatkuvaa pesukoneessa pyörimistä, sillä haalistuneen kulahtaneet muovipintaiset printtipaidat eivät voi olla kauniita. Tahtoisin opettaa pojille ajatonta tyylikkyyttä kuitenkin niin etteivät vaatteet olisi tylsiä. Kauluspaidat ja rusetit tuntuvat usein arkeen liian kankeilta (vaikkakin sopisivat tyttöjen ihanien tyllihameiden ja mekkojen keskelle) siksi olen vuosien saatossa päätynyt itse muokkaamaan paitoja. Saanen esitellä suuren suuren suosikkini; rusettipaidan.

IMG_9340

IMG_9501IMG_9489

IMG_9351

Todella yksinkertainen ja helppo. Trikoopaidan lisäksi tarvitaan vain pala sopivaa kangasta ja pari nappia.

IMG_9356

IMG_9334

IMG_9337

IMG_9362

Olen itse kiinnittänyt ainoastaan rusetin keskiosan paitaan pysyvästi. Rusettiosan saa siis halutessaan helposti pois esimerkiksi ennen pesua.

IMG_9414IMG_9387

IMG_9543

Toivottavasti teillä muilla on viikonloppu sujunut leppoisan mukavissa tunnelmissa. Meillä Aarre on kuumeillut ja olemme kökötelleet kotosalla. Laskiaista juhlistamme siis tänä vuonna ainoastaan herkullisilla pullilla ja kaakaolla.

IMG_9308

 

Pin It