Elämäni sirkustirehtöörit

IMG_0240

Meillä on varsinainen sirkuskausi aluillaan. Ei sillä etteikö meillä aina ja jokaisena päivänä jonkinlaista sirkusta olisi suuntaan tai toiseen, mutta nyt talon ovat vallanneet sirkustirehtöörit. Viime viikon sairastelukierroksen jälkeen olemme nimittäin jälleen päässeet täydellä teholla suunnittelemaan ja toteuttamaan Aarren tulevia syntymäpäiviä. Teemana tulee siis olemaan sirkus. Ja samainen teema tulee jatkumaan Onnin synttäreissä heinäkuussa.

IMG_0214

Punaisesta collegekankaasta, kullakkaasta nauhasta, napeista, koristenauhasta ja kilosta kuumaliimaa tein pojille juhliin sopivat tirehtöörin jakut.

IMG_0210

IMG_0257

Saanen esitellä vallattoman vauhdikkaat tehotirehtöörit! Yritin kutsukorttia varten saada pojat kuvattua, mutta siinä olikin tavallista suurempia haasteita. On niin paljon helpompaa kuvata muiden lapsia kuin omia riehuvia, käkättäviä, itkeviä ja tappelevia lapsosia.

IMG_0261

Etenkin kun toinen tahtoi olla leijona ja toinen halusi vain istua. Viikset sentään sopi kummallekin. Kuvaan olisi pitänyt saada lisäksi kilo Legoja mukaan. Niin ja tietenkin Herra Kaneli; sirkuksen erityinen tähti! Jep jep.

IMG_0374

Tälläistä menoa meillä siis tällä viikolla. Nyt meillä alkaa kutsukorttien askarteleminen. Jännityksellä jään odottamaan miten se onnistuu ja askarteleeko niitä joku muukin kuin minä. Sirkusmaista viikkoa myös teille kaikille muille.

IMG_0325

 

Pin It