Puolen vuoden projekti

Osa teistä lukijoista saattaakin muistaa, että viime syksynä alotimme makuuhuoneessamme pienen muutoksen tai oikeastaan muutosten sarjan. Ensin tapetoitiin yksi seinä ja sitten vanha sänky ei enää sopinutkaan kokonaisuuteen. Lisäksi normaalileveä sänkymme oli käynyt kapeaksi, kun pojat toisinaan hiippailevat yöllä sinne ja myös kissanpentumme Herra Kaneli halusi oman paikkansa samaisesta sängystä. Hankimme yhden patjan lisää ja käänsimme patjat niin, että sängyn leveydeksi tuli 2 metriä ja pituudeksi 2.4 metriä. Tämä aiheutti sen ettei valmista sopivaa sängynpäätyä löytynytkään eli nikkaroimme sen itse. Vihdoinkin kaikki on valmista. Ja maustettuna uudella suosikkivärilläni keltaisella. Harmaudesta ja kaikenlaisista sairauksista huolimatta auringon keltaista viikonloppua teille kaikille. Meilläkin alkaa kaikki olemaan jälleen terveinä.

IMG_8859IMG_8862ApinaIMG_8876MinaIMG_8934IMG_8964IMG_8938 IMG_8936IMG_8966 IMG_8940IMG_8947

 

 

Pin It