Virkkausta ja arpaonnea

Tuntuu, että näin syksyn tullen ihan jokaisella on joku uusi tai vanha (mieluinen) harrastus. Suoraan sanottuna olen aina silloin tällöin ollut lähes kateellinen tästä. Olen uskotellut itselleni, että epäsäännöllisen työni vuoksi en pysty ottamaan harrastuksia. Ja vielä, kun lapsetkin kaipailet ja kyytejäkin tarvitaan. Mutta mitä vielä sillä nyt olen kehitellyt itselleni nipullisen uusia harrastuksia joista useimmat eivät ole paikkaan eikä aikaan sidottuja. Saanen ylpeänä ilmoittaa, että olen alkanut virkkaamaan. Jep. 20-vuotta olin tässä välissä virkkaamatta ja nyt virkkuukoukku viuhuu vinhasti.

IMG_4346 IMG_4354IMG_4362IMG_4349 IMG_5026IMG_4976IMG_4993IMG_5041

Langat Lankamaailman upeasta valikoimasta. Housut Punainen norsu, paita H&M.

Toinen suhteellisen uusi ja erityisen rakas harrastukseni on tämä blogi. Kesä hurahti blogi-hiljaisuudessa, mutta nyt lokakuun kunniaksi aion kertoilla päivittäin jotakin. Pienellekin joukolle on mukava tehdä tätä, mutta kuten sanotaan niin nälkä kasvaa syödessä joten kaipailen myös uusia lukijoita. Vanhojen ja uusien lukijoiden kunniaksi järjestän arvonnan jonka palkintona on valokuvaus (voittajan valinnan mukaan joko studiossa tai sovitussa miljöössä). Voit kuvauttaa itsesi, lapsesi, kummisi tai vaikka koirasi. Meikistä ja hiuksista huolehtii super-hyper-ammattilainen Heidi Pehkonen. Riittää, että tykkää Soul Maman facebook-sivusta ja olet mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan marraskuun alussa. Onnekasta viikkoa teille kaikille.

Pin It