Ihan mahtavat maanantai-pirskeet

Tänään tuntui syksyltä ja etenkin iltaa kohden näytti myös synkeän syksyiseltä, mutta meillä Aarren kanssa oli mieli korkealla. Parhaan ystävän synttäripirskeet; voiko olla parempaa tapaa aloittaa viikkoa? Ennen juhlia käväisimme Turun parhaimmassa leluliikkeessä eli Casagrandella. Kerrassaan hyvää palvelua jälleen kerran!

IMG_4456IMG_4473IMG_4460IMG_4465

Aarrea jännitti niin ettei meinannut housuissaan pysyä. Ennätettiin pikaisesti kuitenkin taltioida kuvat meistä. Aarren haalari on todella monikäyttöinen Punaisen Norsun farkkuhaalari. Jalassaan Aarrella oli Reino-tossut jotka näin syksyn tullen on siirretty mökiltä tänne kaupunkiin. Itselläni sekä farkkuliivi että kukikkaat kengät ovat kesäisen Italian matkan tuliaisia. Mekko H&M:ltä.

IMG_4476

Pitkän harkinnan jälkeen Aarre valitsi ystävälleen perinteisen soittorasian ja kauniin sydän-korun. Lahjapaketti kainalossamme poistuimme Casagrandelta.

IMG_4482IMG_4483IMG_4480IMG_4485

Ihanania herkkuja pullollaan ollut juhlapöytä houkutteli juhlijat pian äärelleen. Todellisia prinsessoita ja yksi prinssi. Aarrella oli päällään samettinen puku joka on viime talven ostoja H&M:ltä sekä Matexin valmistama ruutu-rusetti.

IMG_4513

Leikkiä, lauluja, muovailuvahailua, vesiväreillä maalaamista ja ystävien kanssa oleilua. Kerrassaan mahtavan riemukkaat synttäripirskeet. Näistä iloisista tunnelmista on hyvä jatkaa viikkoa.

Pin It