Epätäydellisen täydellinen sunnuntaiaamu

Hyvää huomenta vaikka itselleni voisinkin toivottaa jo hyvää keskipäivää. Meillä on jälleen kerran, kuten jokaisena muunakin päivänä herätty ennen kuin aikaisinkaan kukko on missään kiekaissut. Syksyisen harmaana sunnuntaiaamuna olisin itse tosin valinnut mieluusti lämpimän peiton alla nukkumisen, mutta paraskin nukkuja herää varmasti viidennellä silmäluomien venytyksellä. Ja tässä sitä nyt ollaan. Epätäydellisen täydellisessä sunnuntaiaamussa. IMG_4848 IMG_4852 IMG_4853 IMG_4856 IMG_4857

Ollaan piirretty, leikitty, tulosteltu valokuvia, syöty aamiaista, luettu, pojat ovat painineet, riitaakin tuli, kun molemmat halusit juurikin saman tuolin. Sitten alkoi pelastava Pikku Kakkonen. Istahdin hetkeksi ja ajattelin, että haluan jakaa tämän hetken elämästäni teille. Ensin ajattelin kaunista kuvaa aamuisesta herkustani. Mutta sitten ajattelin näyttää koko totuuden tästä aamusta. Tässä se nyt on. Iloisena, sotkuisena ja elämänmakuisena. Onnellista sunnuntaita teille kaikille. P.S. Tänään myöhemmin julkaisen blogissani ihka ensimmäisen arvonnan; pysykää kuulolla.

Pin It