Ihana, ihana kesä ja loma!

Hurjan pitkän hiljaisuuden jälkeen olen palannut kaupungin kodin ja studion lisäksi myös tänne blogiin. Anteeksi hiljaisuuteni! Eräänä heinäkuisena yönä säpsähdin ja ajattelin, että apua olen niin kiinni netissä, tietokoneessa ja kännykässä. Suljin ne. Ja se teki hyvää. Parempaa kuin olisin ikinä uskaltanut kuvitellakaan. Loma alkoi tuntua ihan oikealta lomalta, aurinko lämmitti ja hiekka poltti varpaissa. Olin läsnä itselleni ja etenkin pojille. Hengitin rauhassa. Sain uusia ideoita joita nyt syksyn tullessa tulen toteuttamaan ja kertoilen niistä tietenkin myös täällä blogissani.

IMG_9025 IMG_9157 IMG_9172

Ensimmäisen kerran elämässäni tuntui myös siltä, että lomaa oli riittävästi. Viimeisinä lomapäivinä fiilistelin jo töillä. Syksy tuntui hyvältä ajatukselta. Ja tuntuu edelleen.

IMG_9079IMG_9126

Tänään tapahtui se mitä olin pitkään ”jännittänyt”. Minusta tuli koululaisen äiti, kun Onni aloitti koulun. Onni on suhtautunut koko kouluun viileän rauhallisesti ja ihmetellyt muiden hössötyksiä asiasta. Omaa sydäntäni kylmäsi erityisesti se, että luokalla oli vain yksi kaveri entuudestaan, mutta 7-vuotias koki sen suurena rikkautena, mahdollisuutena saada lisää ystäviä. Olin myös äiti-innokas ehdotellen uusia reppuja, penaaleita, kyniä, kumeja ja vaatteita. Onni ihmetteli, että miksi ihmeessä hankittaisiin uusia, kun vanhatkin on niin hyviä ja mieluisia. Ja näinhän se on. Itselläni on vielä paljon opittavaa…Kauniita elokuun päiviä teille kaikille ja kuullaan pian!

IMG_3173IMG_3175IMG_3195

Pin It