Hääpäivä

Haapaiva

Vietimme eilen rakkaan puoliskoni kanssa hääpäivää. 12-vuotta naimisissa. Ette uskokaan kuinka ylpeä olen siitä saavutuksesta. Itseni tuntien voin vain sanoa etten varmasti ole niitä maailman helpoimpia vaimoja joten aivan ehdottomasti tunnen myös suurta onnea siitä, että olen päässyt naimisiin! Vietimme hääpäivää perheen kesken mökillä. Oli ihanan lämmin päivä. Meillä on toista kesää mökillä oma ns jäätelökioski niin varsinaisten leipomusten sijaan herkuttelimme jätskeillä.

IMG_1476IMG_1458IMG_1464IMG_1455IMG_1493

Ja jotta varmasti sokerit saatiin kunnolla nousemaan paistoimme tikkupullatkin. Poikien mielestä todella mukavaa puuhaa. Ja meidän aikuisten mielestä todella vaarallista puuhaa etenkin Aarren touhotuksen suhteen.

IMG_3345IMG_3347IMG_3357

Yhteiset vuodet ovat kasvattaneet meitä molempia ja ennen kaikkea opettaneet kärsivällisyyttä. 12-vuotta on pitkä aika ja joitakin päiviä kuluneista vuosista olisin voinut jättää väliinkin. Suuren suuri rakkaus on kuitenkin kulkenut kanssamme jokaisena päivänä ja voin vain onnellisena todeta, että 12-vuotta myöhemmin, kaksi lasta rikkaampana tunnen vahvasti tuota rakkautta edelleen. Todisteena Onnin ottama kuva muutaman viikon takaa Italiasta (siitä matkasta vielä tarkempaa kerrontaa myöhemmin)

IMG_2845

 

Pin It