Virallinen raportti kevätjuhlasta

Kuten eilen jo mainitsinkin facebookin puolella niin päiväkodin kevätjuhlan jännitys oli meidän perheessä korkeimmillaan. Onni tosin lähinnä kuulma jännitti sitä, että miten muut selviävät omista esityksistään. Ja Aarrea puolestaan tuntui jännittävän ihan kaikki. Tänään tämä viikkoja odotettu tapahtuma siis oli. Juhla oli samalla päiväkodin 50-v. juhla. Ihailen aina valtavasti kuinka suurella vaivalla päiväkodissa juhlia järjestellään. Lapset harjoittelevat esityksiä viikkoja ja kaikki ovat ylpeitä päästessään esiintymään. Itse etsiskelen juhlafiilistä aina vaatteiden kautta. Tosin surukseni on mainittava, että ensimmäisen kerran ikinä Asoksen pakettini on kadonnut joten jouduin itse juhlistamaan tätä juhlaa vanhoissa vaatteissa. Onneksi pojille löytyi mieluisat vaatteet. IMG_8198 IMG_8367 IMG_8362IMG_8203

Vielä muutama sananen vaatteista: En tiedä painiiko moni muu pienten poikien äiti samojen ongelmien kanssa kuin ”allekirjoittanut”: Nimittäin kivoja poikien vaatteita on todella vaikea löytää. Nytkin olen aloittanut tämän vaateprojektin viikkoja sitten hankkimalla pojille Zarasta bleiserit. Rusetteja etsin vielä eilen illalla ympäri kaupunkia kunnes Stockmannin miestenosasto pelasta tilanteen. Aarren nahkaiset kengät ostettiin jo talvella Espanjasta. Suurimmaksi ongelmaksi koitui Onnin kengät. Kokoa on hirmuiset 37 Ja juhlakengät olisi tarvittu, Ostin yhdet ja poikanen koitti niillä tanssahdella poloneesia muttei siitä tullut mitään muuta kuin koomista koikkelehtimista. Joten uusilla mustilla tennareilla siis tanssittiin nämä juhlat. IMG_8350IMG_8378 IMG_8372 IMG_8368

En olisi ikinä uskaltanut edes unelmoida, että näin kerrassaan ihana päiväkoti löytyy pojille. Päiväkoti on sydämen ja sävelen sekoitus. Tanssitunnit ja muskarit harrastetaan viikoittain päivän aikana jolloin harrastuksiin ei ole pakko ennättää iltasella. Henkilökunta on ystävällistä ja aidosti välittävää. Myös muiden lasten vanhemmat ovat tulleet tutuiksi erityisesti vanhempainyhdistyksen kautta. Halusimme muistaa päiväkotia pienellä yllätyksellä ja eräs äideistä kirjoitti aivan mahtavan ja tunnelmallisen runon. Itse puolestani otin muutaman kuvan päiväkodin käyttöä varten ja teimme niistä pienen taulun.

IMG_8194 IMG_8210

Harmillista kyllä mutta en uskalla julkaista juhlista kuvia. Voin vain kertoa, että esitykset sujuivat loistavasti. Niin Onnin kuin muidenkin. Aarrekin selvisi kunnialla vaikka Teletappi-asun kanssa ei nähnytkään kunnolla kuin toisella silmällä. Ja totta kai kun kyseessä on meidän perhe niin juhlaa kuin juhlaa juhlistetaan kakulla. Kakkua oli siis tänäänkin tarjolla. Pojat halusivat mieluummin herkuksi patonkia. Nyt on siis reilusti kakkua ja ihanan rauhaisa iltahetki. Onnellisin ja erityisen kiitollisin mielin tästä hyvästä päivästä ja poikien ja koko perheen onnesta. IMG_8066IMG_8075IMG_8079

 

 

Pin It