Sara, ihana Sara

Kiinnostukseni Miss Suomi-kisoja kohtaan ei lapsuuden jälkeen ole ollut hirmuisen korkealla. Ja ehkä juuri siksi olin jopa hieman epäileväinen, kun asiakkaani Kultakeskus soitti sopiakseen kuvauksista ja juurikin kuvauksista joihin malliksi olisi tulossa Miss Suomi 2012 Sara Chafak. Ennakkoluuloni olivat täysin väärät, sillä Sara hurmasi meidät kaikki aivan hetkessä. Uskomattoman kaunis. Ja todellinen ammattilainen. Sara jos joku on paras mahdollinen valinta nykypäivän Miss Suomeksi. Kultakeskus_fiilikset_-81Kultakeskus_fiilikset_-66Kultakeskus_fiilikset_-18Kultakeskus_fiilikset_-128

Saran kauneuden rinnalla kilpaa loistivat myös Kultakeskuksen upeat korut. Unelmien unelma.IMG_7745IMG_5763Kultakeskus_Kohinoor_2012_-74Sormukset_2013_-115_v2

Nyt, kun uusi Miss Suomi valitaan tulevana viikonloppuna lupaan olla avoimin mielin hänen suhteensa ja toivottavasti jossain käänteessä pääsen kuvaamaan myös häntä. Niin ja Saralle kaikkea hyvää tulevaan!

Pin It