Voihan Vappu

En tiedä olenko koskaan ikinä milloinkaan ollut oikein vappu-ihmisiä. Mutta vielä, kun tänään päivällä itselleni nousi suht korkea kuume on juhlatuuli vähän kadoksissa. Sairaana tai ei niin pojat ovat ainakin vauhdikkaalla juhlatuulella. Poikien yhteinen toive oli, että tarjolla olisi ainakin suklaapiirakkaa ja se saatiinkin yhteistyöllä valmiiksi. Munkit oltiin onneksi tehty jo vähän ennakkoon. Joten eiköhän näillä sokereilla kuumekin saada laskuun.

IMG_7758IMG_7759IMG_7760IMG_7768IMG_7765munkit

Joskus aiemmin kuvittelin, että munkkien tekeminen itse on aivan mahdoton, päivän kestävä projekti. Mutta munkit jos mitkä onkin todella nopeita ja helppoja tehdä. Meillä suosituin munkki-malli lienee tämä kuorrutettu versio. IMG_7755

Jos jotain hyvää pitäisi löytää sairastumisesta niin toinen asioista lienee se, että sain perheen prinsseiltä x 3 tälläisen todella ihanan pallon. Ja se toinen hyvä asia on se, että nythän jää kuohuvat odottamaan parempia kelejä ja fiiliksiä.

Pin It