Space party

Rakastan juhlia, rakastan kaikenlaisia juhlia ja niiden suunnittelua ja järjestämistä. Poikien kautta on avautunut aivan uusi ihanan ihmeellinen lastenjuhlien maailma. Meillä lapset eivät välttämättä muuten olisi niin aktiivisia ja innokkaita askartelijoita, mutta kun kyseessä on juhlat niin johan kiinnostusta löytyy. Juhlien piti olla jo jokunen viikko sitten, mutta sairastelut siirsivät juhlallisuuksia ja Aarren kaveri-juhlat ovat vieläkin pitämättä. Mutta ei hätää nekin juhlat ovat tuloillaan. Tässä fiiliksiä Onnin avaruus-pirskeistä. IMG_7490IMG_7519IMG_7494IMG_7495

Meillä on viimeisten kuukausien aikana pohdittu paljon avaruutta ja kaikkea siihen liittyvää. Ja oikeastaan siitä syystä valitsimme juhla-aiheeksi avaruuden.  Mauri Kunnaksen Kaikkien aikojen avaruuskirja ja -peli ovat lähes puhki kuluneita. Ja kirja toimikin osaltaan juhlien ”apulaisena”. Askartelimme kaikille juhlijoille popcorni-raketit kotiin viemisiksi.IMG_7511IMG_7499IMG_7497IMG_7574

Kattoon askartelimme koristeeksi planeetat. Ja koska planeetat saavuttivat niin suuren suosion niin Aarren juhlien jälkeen ripustamme ne koristeeksi poikien makkariin. IMG_7507IMG_7501IMG_7516IMG_7541

Muuten juhlien koristeiden teemat olivat vahvasti tähtien ymmärillä ja serveteistä saatiin kaikeksi onneksi pienellä vaivalla raketit.

IMG_7523IMG_7525

Helium-palloilla viimeisteltiin juhlien koristelu ja tietenkin itse rakettiinkin kiinnitettiin muutama pallo. Herkkujakin oli tietenkin tarjolla… cake popseja, poppareita jne. Ja juomaksi mehua; olen pitänyt siitä vielä tiukasti kiinni, että lastenjuhlissa ei ole tarjolla limua. IMG_7561IMG_7544IMG_7538IMG_7585IMG_7578IMG_7589IMG_7602

Jätski-raketti ammuttiin avaruuteen sädetikkujen voimalla (joita kaikeksi onneksi löysin Muovitukku Siivoselta) Onnia pelotti, että räjähtääkö oikeasti. Ei räjähtänyt; onneksi! IMG_7615

Voi sitä leikkiä, riemua ja hulinaa. Talon täydeltä onnellisia poikia. Olenkin parhaimmat kiitokset saanut varmasti juurikin lapsilta niin omilta kuin vierailta. Kun aarteet oltiin etsitty oli aika siirtyä avaruuden pimeään puoleen eli avaruus-discoon..

IMG_7640 IMG_7634

Illasta jäi hurjan onnellinen fiilis. Tuntuu, että kaikki viihtyivät hyvin. Niin ja kaikeksi onneksi olemme jälleen kaikki terveinä. Siitäkin olen juuri nyt hurjan onnellinen. Ihanaa viikkoa teille kaikille!

Pin It