Sisustusintoilua

En voi sanoa, että kevät olisi ainoa aika vuodessa jolloin haluaisin sisustaa ja uudistaa ja sisustaa ja uudistaa. Mutta sanotaan niin, että etenkin keväällä inspiraatio on korkealla. Valo tulvii kotiin ja jotain kivaa pitäisi keksiä. Tänä keväänä sisustuksiin varatut budjetit ovat todella pikkuruiset joten nyt olen kaivellut vanhoja kätköjä ja hankkinut vain ihan muutaman ns pakollisen asian. Alakerta, johon nyt nämä pienet muutokset tein, on vasta hetki sitten valmistunut ja hakee vielä omaa muotoaan. Väritys on vahvasti musta-valkoinen. Sohva oli alunperin harmaa, mutta onneksi siinä tuli mukana myös valkoiset päälliset joten sain siitä näppärästi keveämmän. IMG_4640  IMG_7138 IMG_7146IMG_7132 IMG_7148

En raaskinut täyttää koko seinää taulukoukuilla niin päädyin ratkaisuun, että koostin taulut ryhmäksi. Hankin oikean kokoisen mdf-levyn Bauhausista (sain aivan uskomattoman hyvää palvelua!). Päällystin levyn raidallisella kankaalla takapuolelle nitoen. Ja sitten vain taulut paikoilleen ja seinään. Lopputuloksesta tuli sellainen kuin toivoinkin. Mitäs tykkäätte?

Pin It