Lisää mustaa ja valkoista

Innostuin tänään aiemmin julkaisemastani mustavalko-sisustuksesta niin paljon, että ajattelin esitellä kotiamme vielä toisen kirjoituksen verran. Lisää mustaa ja valkoista siis tulossa. Nämä seuraavat kuvat ovat makkaristamme. Huone on iso ja siksi siellä on siis myös työtaso. Etsin toista vuotta sopivaa pöytää kaikkialta. Tarvitsimme nimittäin sekä alas että ylös leveät pöydät joiden syvyys on kuitenkin kohtuullisen pieni. En löytänyt mistään sopivia pöytiä, mutta kuinkas ollakaan pöytä/pöydät olivat jo kotonamme. Eräänä iltana katselin olohuoneen ruokapöytää ja se oli siinä. Pöytä sahattiin keskeltä kahtia. Ja nyt on juurikin sopivat pöydät. Ja olkkariinkin löytyi kaikeksi onneksi kiva uusi pöytä.IMG_6335 IMG_6343 IMG_6349 IMG_7224

Mustan tuolin löysin Yliopistonkadulla sijaitsevasta osto ja myyntiliikkeestä. Tuolin nähtyäni olin aivan myyty vaikka en varsinaisesti tuolia vaille ollutkaan. Niin ja mustavalkoinen mekkoni on Asosilta. Tälläistä meillä täällä tänään. Jospa huomenna kertoisin uudesta kauppa-projektistamme. Ja ensimmäinen arvontakin on suunnitteilla. Kaikkea kivaa siis tulossa!

Pin It