Hyvää tekemässä

Tämä oli jälleen niitä päiviä jolloin olin todella onnellinen valokuvaajana. Ei silti nautin työstäni yleensäkin suunnattomasti; saan tavata erilaisia ihmisiä ja kuvata kaikkea mielenkiintoista. Mutta tänään päivässä oli erityistä hehkua sillä pääsin tekemään yhteistyötä Mainostoimisto Briiffin ja MS-Liiton kanssa. Tämä on jo toinen vuosi, kun olen päässyt kuvaamaan MS-liiton kampanjakuvia. Näitä otoksia en vielä saa julkaista, mutta heti toukuussa laitan myös ne näytille. Tässä fiiliksiä kuvauksista. Itselleni on todella tärkeää, että kuvauksissa on kaikille hyvä olla; sillä tavoin parhaat kuvat syntyvät! Kiitos Briiffin ihanat ja MS-liiton ihanaiset. Kiitos hurmaavalle Alexille kuvista!   MS_Liitto_kuvaukset-58MS_Liitto_kuvaukset-25MS_Liitto_kuvaukset-24 MS_Liitto_kuvaukset-31MS_Liitto_kuvaukset-3  MS_Liitto_kuvaukset-65 MS_Liitto_kuvaukset-115MS_Liitto_kuvaukset-127 MS_Liitto_kuvaukset-116

Pin It