Tiistaina studiolla

IMG_5473 IMG_5485 IMG_5583

Jotenkin tuntuu, että viikko olisi jo paljon pidemmällä, mutta tosiaankin tänään on vasta tiistai. Tässä tämän päiväinen asukokonaisuuteni. Nappasin kuvat, kun pääsin aamulla studiolle. Ruututakki on kulkenut jo vuoden matkassani. Tilasin sen vuosi sitten Asosilta. Samoin niittimyssy löytyi Asosin sivuilta, tosin tänä talvena. Tykkään yhdistellä perinteisiä kuoseja kuten tuo ruutu vähän rokimpiin juttuihin. Musta mekko löytyi Skanssin H&M:stä toissa viikolla. Siinä on tosi kivat yksityiskohdat; ranteissa ja kaulussa on ”nahka” kanttaukset. Kuvassa tosin sitä ei valitettavasti erota. Rakastan kenkiä ja nämä leopardikkaat löysin Forever 21:n nettishopista. Vyö H&M ja niittiliivi joka vilahtaa keskimmäisessä kuvassa on Seppälän löydöksiä. Ihanaa viikon jatkoa kaikille; pian on lomapäivät!

 

Pin It