Juhlasta juhlaan

IMG_4612

Meidän perheessä vietetään paljon juhlia. Oikeastaan tuntuu, että koko elämämme menee aina juhlasta juhlaa. Juhlia vietetään niin suurista kuin pienistä asioista. Olen itse kasvanut suvussa jossa juhlat ja niiden järjestäminen olivat kunnia-asia. Ja sitä samaa perinnettä olen pyrkinyt tuomaan myös meidän perheeseemme. Aarren 3-v synttärit lähestyvät hurjaa vauhtia ja suunnitelmat etenkin kaverisynttäreiden suhteen ovat keskusteluissa jatkuvasti. Ja jotta Onninkin mielenkiinto juhlia kohtaan säilyisi niin olemme sopineet, että samalla viikolla Aarren juhlien kanssa hän saa pitää takautuvasti eskarikavereilleen nimipäiväjuhlat. Teemaksi pitkän harkinnan jälkeen valittiin avaruus. Onnilla on aiemminkin ollut avaruus-juhlat, mutta uusia ideoita on pompahdellut niin, että eiköhän niistä saada taas erilaiset kemut. Kutsukortteja pojat ovat valmistelleet suurella innolla. Aarren raketeista puuttuu vielä tekstit ja muutamat koristeet, mutta muuten kutsut ovat valmiit. Tulevina viikkoina avaruus-teema seikkailee varmasti myös täällä blogin puolella.

IMG_5296IMG_5302IMG_5320 IMG_5307

Pin It