Hyvästit talvelle

Olen vahvasti sitä mieltä, että kevät saisi vihdoin tulla oikein kunnolla. Käväisimme läheiselle luistelukentällä, mutta päivät ovat selkeästi jo liian lämpimiä, koska jää oli todella huonossa kunnossa. Siitä teimme poikien kanssa päätelmän, että nyt on aika sanoa hyvästit talvelle. Riehuttiin hetki jäällä ja jäisellä lumikasalla. Ja tietenkin herkuteltiin; kuuma kaakao ja tuoreet pullat, Nam! Pakko vielä mainostaa sitä kuinka mielettömän loistavat nuo kuvissakin seikkailevat pienten poikien Toronto-luistimet ovat. Niissä on nimittäin säätövara 25-29 välillä. Meillä ainakin nämä kaksi talvea ne ovat toimineet oikein loistavasti ja saattavat jopa mahtua vielä ensi talvenakin. Ja mikä parasta ne näyttävät ihan samoilta isoveljen luistimien kanssa.

IMG_5269IMG_5202 IMG_5240IMG_5252IMG_5238 IMG_5221IMG_5213 IMG_5230   IMG_5209

Pin It