Höyryävää keittoa ja iloisia naamoja

IMG_4851IMG_4846  IMG_4853

Tiistaina pakkasin autoni täyteen pieniä (2v.) ja isoja (6v.) poikia ja hurautimme päiväkodilta meille leikkimään. Meidän koti on aikamoinen huvikumpu ja aina vähän vinksallaan, mutta vieraat etenkin lasten kaverit ovat aina tervetulleita. Viimeiset viikot ovat olleet studiolla taas melkoista hyörinää joten en ollut ennakkoon ennättänyt valmistella tarjoiluja. Leikkien ja pelien lomassa tein ison kattilallisen makkarakeittoa. Hitti juttu; kaikille maistui. Jälkkäri löytyi lähikaupan pakastealtaasta. Pojat olivat aivan innoissaan Angry Birds donitseista etenkin  kun useimmiten leivonnaiset tulevat omasta ”tehtaasta”. Hmm no onneksi jälkkärikin maistui lapsille; itse en vielä aivan Lintu-donitseille lämmennyt. Olipa mukava ilta. Onnellisten lasten keskellä on ihana olla.

Pin It